Logo demaasenwaler.nl
Foto: Marco Lemmers

Muziekfestival Zeeltje Rock: 3 dagen, 30 bands

DEEST - Zeg je Zeeltje Rock, dan zeg je goede muziek, een geweldige locatie en een gemoedelijke sfeer. Het muziekfestival vindt traditiegetrouw plaats in het derde weekend van augustus, van vrijdag 16 tot en met zondag 18 augustus. Het festival dankt haar naam aan de prachtige locatie op de hoek van de Waalbandijk en de Grotestraat in Deest, aan de plas 'Zeeltje'.

Het festival heeft een gevarieerd programma weten neer te zetten met rock, country, blues en metal. Verdeeld over drie dagen spelen op twee podia maar liefst dertig bands. Naast de grote tent is er dit jaar ook een Megasol, dus bij zon én regen is er genoeg beschutting.

Vrijdag

Op vrijdag staan onder meer VandenBerg's Moonkings, Skinny Molly met Mike Estes (Lynyrd Skynyrd), Lain Barbier (The Voice Senior) met zijn band en Oliver/Dawson Saxon op het programma.

Zaterdag

Op zaterdag speelt Stacy Collins met haar energieke Roots Rock, Country and Blues show in de grote tent. De line-up wordt aangevuld met onder andere Band of Friends,
Nitrogods, The Grand East en The Dirty Denims.

Gratis tributedag

Het festival wordt zondag afgesloten met de gratis tributedag met andere een Chuck Berry, Status Quo en Blondie tribute geprogrammeerd zijn. Ook aan de kinderen is gedacht. Het volledige programma staat op festivalzeeltje.nl.
Kaarten voor het festival zijn online te koop via www.festivalzeeltje.nl. Dagkaarten kosten 25 euro. Een combikaart kost 45 euro. De Tributedag op zondag is gratis.

Meer berichten