Afbeelding
Foto: Hans Crans

Fittafeltennissers bijten het spits af

Sport

BEUNINGEN - Op woensdagmiddag 14 augustus kunnen de dames en heren van Fittafeltennis weer gezellig een balletje komen slaan in Sociaal Cultureel Centrum De Lèghe Polder in Beuningen.

Er wordt dan getafeltennist van 13.30 uur tot 15.30 uur. Een week later, op woensdag 21 augustus, start ook de ochtendgroep. Deze groep speelt van 10.30 tot 12.00 uur.

Nieuwe leden

In beide groepen is nog plaats voor nieuwe leden. Dus bent u als 60 plusser op zoek naar een leuke bewegingssport, kom dan eens kijken en speel vrijblijvend mee. Er zijn voldoende batjes aanwezig om gelijk aan de slag te gaan.

Tafeltennis is bij uitstek geschikt om de conditie op peil te houden en tegelijkertijd een leuke manier om sociale contacten op te doen. Wat vaak onderbelicht blijft is dat tafeltennis een heel laagdrempelige sport is die op eigen niveau tot op hoge leeftijd beoefend kan worden. Het oudste lid is dit jaar 84 jaar geworden.

Naast het enkelspel is bij het Fittafeltennis zeker het dubbelspel favoriet. Begin juli is het seizoen dan ook afgesloten met een dubbeltoernooi. Met 17 teams werden heel veel spannende wedstrijden gespeeld. In de B-klasse waren het Chris en Sjaak van Bergen die samen met de eerste prijs aan de haal gingen. In de A-klasse waren Dinie Liebers en Ben Wolde de overige deelnemers te slim af en wonnen hier de eerste prijs.

winnaars Dinie en Ben