Logo demaasenwaler.nl
Foto: The Clarks

The Clarks en The Lacions in MFA de Rosmolen

BENEDEN-LEEUWEN - Op zaterdag 16 november 2019 organiseert Rosmolen Events een "Goud van Oud" muziekavond met The Clarks en The Lacions in MFA de Rosmolen te Beneden leeuwen. Entreekaarten zijn vanaf heden online verkrijgbaar via de website www.mfaderosmolen.nl.

The Clarks is al jarenlang de bekendste en meest succesvolle classic rockband van Nederland. Eerder traden zij op in Italië, Amerika, Monaco, Zuid-Afrika en waren zij de huisband van Nederland Muziekland. Tegenwoordig zijn zij bij menigeen bekend als de vaste huisband van het tv-programma Veronica Inside. Daarnaast spelen The Clarks al bijna 5 jaar in het theater met muziekkenner Johan Derksen.
The Lacions was de eerste beatgroep in Maas & Waal in de jaren 60, met een geheel eigen stijl. Niet vanwege hun nieuwe muziek, maar ook vanwege de uitstraling, vrijheid, kleding en lange haren. Geïnspireerd door muziek van The Beatles, Kinks, The Who en The Rolling Stones. Na een pauze van 4 jaar zijn The Lacions sinds januari 2017 in dezelfde formatie weer actief.

Meer berichten