Logo demaasenwaler.nl
Theo Sijbers (links), met de oudste en jongste leerlingen van de school en directeur Simone Wolthuis (rechts).
Theo Sijbers (links), met de oudste en jongste leerlingen van de school en directeur Simone Wolthuis (rechts). (Foto: Hilde Seelen)

Overhandiging cheque sponsorloop 't Geerke

PUIFLIJK - De jaarlijkse sponsorloop van basisschool 't Geerke heeft 2.659,80 euro opgebracht voor Stichting Kerala. Het bedrag werd afgelopen donderdag tijdens de jaarsluiting bekend gemaakt, in het bijzijn van alle leerlingen, hun ouders en andere belangstellenden.

Door 224 leerlingen van de basisschool werd medio juni hardgelopen om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor het goede doel. De kleuters deden dat middels een parcours rondom de school, de groteren legden rondjes van een kilometer door Puiflijk af. Sommigen wisten maar liefst tien ronden af te leggen.
Stichting Kerala zet projecten op voor mensen met een verstandelijke handicap in India. Het bij elkaar gelopen sponsorgeld is bestemd voor een school in Mlamala. De cheque werd door de jongste en oudste leerlingen van de school, Menno en Roosje, overhandigd aan de voorzitter van de stichting, Theo Sijbers.

Meer berichten