Logo demaasenwaler.nl
Foto: Reinier Jansen

Sportdag voor realisatie droomwens Carla en Martin

BENEDEN-LEEUWEN - De droomwens van Carla en Martin om in Lapland het Noorderlicht te kunnen aanschouwen, lijkt uit te komen. Een speciale sportdag bij Training & Zo leverde een bedrag van ruim 4.000 euro op. Genoeg om de reis te kunnen bekostigen.

Carla kreeg eind 2018 te horen dat ze ongeneeslijk ziek is. Graag zouden zij en Martin nog één onvergetelijke reis maken. Familie, vrienden en collega's sloegen de handen ineen om, samen met Stichting Dreams4You, de reis financieel mogelijk te maken. Dat gebeurde onder meer met een unieke sportdag.

Family bootcamp
De dag startte met een family bootcamp door de straten van Beneden-Leeuwen, richting de Wiel. De energie, het samenwerken, een eenheid zijn, plezier hebben, alles was aanwezig. Voldaan van een heerlijke buitentraining kwam de grote groep terug. Vervolgens konden de aanwezigen, tegen betaling, deelnemen aan diverse lessen. Een loterij en een veiling zorgden voor de nodige extra inkomsten. Het totaalbedrag kwam daarmee uit op 4.324 euro, en kan nog hoger worden. Meer informatie over de droomwens, zie: Facebook 'Droomwens Carla en Martin'.

Meer berichten