Foto: Ruben Schiks
Foto: Ruben Schiks Foto: Ruben Schiks

Inschrijven voor Gelenberg Open 2019

Algemeen

DRUTEN - De voorbereidingen voor de 36e editie van het jaarlijkse Gelenberg Open van tennisvereniging de Gelenberg uit Druten zijn in volle gang. Op de tennisclub wordt hard gewerkt om er weer een mooie week van te maken. Het sportieve en gezellige tennistoernooi vindt dit jaar plaats van 19 augustus t/m 25 augustus met indien nodig een voorzondag op 18 augustus.

Er wordt gespeeld in poules zodat iedereen minimaal 2 wedstrijden kan spelen. Ook hebben we dit jaar bij voldoende inschrijvingen een 55+ categorie. Evenals voorgaande jaren kunt u zich voor maximaal twee onderdelen inschrijven en wordt zowel in de enkel als dubbel gewerkt op actuele rating. Dit houdt in dat u zich enkel inschrijft voor een onderdeel HE / DE / HD / DD / GD allen 17+ of HD / DD / GD 55+. De actuele rating wordt na de sluiting en voor de loting opgehaald bij de KNLTB. Bij de dubbel is dit het gemiddelde van beide partners. Op basis van de actuele rating worden dan de poule-indelingen gemaakt. Zo wordt het een toernooi met nog beter op elkaar afgestemde speelsterktes die uitkomen tegen elkaar.

Sfeer, muziek, thema Las Vegas, hapjes en drankjes veraangenamen het wachten en kijken naar mooie tenniswedstrijden op het sportpark. 
Inschrijven kan tot en met woensdag 7 augustus a.s. op www.toernooi.nl.