Afbeelding
Foto: Eigen

Feestelijke open dag van Boert Bewust

Algemeen

WIJCHEN - Kom op 22 juni naar onze feestelijke open dag van Boert Bewust, want Boerderij ''De Bankhoeve'' is gecertificeerd als Boert Bewust®-bedrijf.

Maar wat houdt Boert Bewust nu eigenlijk in?

Boert Bewust fungeert als kapstok voor activiteiten die boeren en burgers verbinden in de streek. Met Boert Bewust realiseert men visitekaartjes van bedrijven en activiteiten in de streek. Én gaat men op nieuwe manieren de dialoog aan met de directe omgeving. Burgers kunnen laagdrempelig verschillende type bedrijven bezoeken en in gesprek gaan met ondernemers. Daarnaast worden vernieuwende activiteiten georganiseerd om in gesprek te komen en te blijven met burgers in de regio.

Boert Bewust brengt lokaal agrarisch ondernemerschap in beeld. Het borgt en maakt zichtbaar dat er volop aandacht is voor dier, milieu en omgeving in de bedrijfsvoering van de veehouderijbedrijven en bedrijven in de plantaardige sector. Familie Derks draagt dit met hun bedrijf aan De Bankhoeve in Wijchen met liefde en passie voor hun vak uit.

Officiële bezegeling door gemeente raadslid Ruud van Haren en Herbert Verploegen namens Boert Bewust Rijk van Nijmegen, Maas en Waal.

Op 22 juni wordt de certificering van De Bankhoeve officieel bezegeld met de onthulling van het bijbehorende Boert Bewust bord door gemeente raadslid van Wijchen Ruud van Haren en Herbert Verploegen namens Boert Bewust Rijk van Nijmegen, Maas en Waal.

Open dag: Kom op 22 juni kijken op de boerderij

Om dit te vieren, is er aansluitend op de onthulling van het bord van 10.30 – 17.00 uur een open dag op het bedrijf. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken. Er is van alles te zien en te beleven voor jong en oud op "De Bankhoeve". Neem een kijkje, door het raam, in de kraamstal, biggetjes knuffelen, springkussen, BankhoeveVlees de boerderijwinkel is natuurlijk open enz. Wil je meer weten over de boerderij en Boert Bewust? Volg via Facebook en Instagram of kijk op de website. facebook & instagram: BankhoeveVlees. www.bankhoevevlees.nl. facebook : Rijk van Nijmegen & Maas en Waal Boert Bewust. www.rijkvannijmegenboertbewust.nl