Afbeelding
Foto: SJAH Horssen

SJAH op reis

Algemeen

HORSSEN - Afgelopen weekend vonden de jaarlijkse dansuitvoeringen van de SJAH vonden, met dit jaar het thema 'SJAH op reis'.

Kinderen van 4 tot 15 jaar oud uit Maas en Waal showden met veel enthousiasme alle dansen die zij de afgelopen maanden hebben ingestudeerd aan het publiek. Vanwege het thema 'SJAH op reis' werd het publiek mee genomen naar diverse landen over de hele wereld. Zo werd er onder andere gevlogen naar landen in Europa zoals Engeland en Frankrijk, maar ook de verre grenzen werden opgezocht, zoals Indonesië en Canada. De jongste kinderen waanden de bezoekers in het mooie China met prachtige Chinese jurkjes die zij droegen, terwijl de oudere meiden het publiek mee nam naar het zwoele Cuba. Daarnaast werd er nog gejodeld in Oostenrijk, gefeest op Ibiza en geswingd in Zuid-Afrika.

Ten slotte dansten alle kinderen van de SJAH gezamenlijk een dans op het podium, met de boodschap 'thuis komen' na een lange reis. SJAH kijkt terug op een geslaagde avond en een prachtige voorstelling.