Logo demaasenwaler.nl

Droomwens Carla en Martin

Foto: eigen foto

Sport mee om de droomwens van Carla en Martin uit te laten komen

BENEDEN-LEEUWEN - Afgelopen kerst was voor Carla en Martin een zwarte dag. De dag ervoor hadden ze namelijk te horen gekregen dat Carla ongeneeslijk ziek is. Graag zouden ze samen nog een mooie en onvergetelijke reis maken.

Het stel droomt er namelijk al jaren van om in het spectaculaire winterlandschap van Lapland het Noorderlicht te bewonderen, samen met een hondesledetocht. Helaas hebben ze hier zelf de financiële middelen niet voor. Familie, vrienden en collega's hebben de handen ineengeslagen om zo met behulp van Stichting Dreams4You deze reis voor hun te kunnen verzorgen.

Stichting Dreams4You

Stichting Dreams4You realiseert een laatste droomwens voor ernstig zieke volwassenen. De stichting wordt gesteund en geholpen door sponsoren en leunt op vrijwilligers. Donaties voor de droomwens van Carla en Martin kunnen gedaan worden via: https://www.dreams4you.nl/doneer/ onder vermelding van droomnummer: D4Y.2019.1325 en naam dromer: Carla de Koning.

Sportdag

De collega's en vrienden van Martin organiseren bij Training & Zo op zaterdag 22 juni diverse sportieve activiteiten om geld op te halen voor de droomwens.

Om 10.00 uur is er een 'family bootcamp'. Deelname voor volwassenen bedraagt 7,50 euro en kinderen 5 euro. Daarnaast kunnen belangstellenden voor 7,50 euro deelnemen aan groepslessen. Om 10.30 uur: Power; 11.30 uur: Steps en om 12.30 uur: Flexin. Er wordt ook een loterij gehouden. Lootjes kosten 5 euro per stuk en er zijn diverse prijzen te winnen, zoals een intake bij GezondXtra ter waarde van 140 euro.

Veiling

Tevens zal er een veiling zijn waar onder andere geboden kan worden op een tennisles van Maarten Mulders. Alle inkomsten gaan volledig naar Stichting Dreams4You.
Kijk voor meer informatie over de droomwens op Facebook 'Droomwens Carla en Martin'.

Meer berichten