Promotie voor vv Ewijk

EWIJK - Door een historische overwinning op WWNA keert vv Ewijk terug in de 3e klasse. Het team van trainer Bram Remkes wist met maar liefst 4-0 te winnen.

In de dertiende minuut was het al raak voor Ewijk: een mooie voorzet van Tim van de Mortel werd binnengekopt door Jordy Poppelier. WWNA speelde een aantal keren gevaarlijk door het middenveld heen. In de 35e minuut wist Ewijk weer tot scoren te komen dankzij Sjoerd van der Hagt. WWNA kwam in het restant van de eerste helft nog tot een bal op de lat.

Na rust kwam Ewijk met scherpe counters tot ballen op paal en lat door Koen de Waal. In de 71e minuut ging de wedstrijd definitief op slot door de 3-0 van Tom Diebels, na een pass van Koen de Waal. Met een prachtig lobje over de keeper door Bas Jacobs werd een 4-0 eindstand bereikt.