Logo demaasenwaler.nl
Raymon Hermans.
Raymon Hermans. (Foto: Twilight Entertainment)

Kermis Bergharen – met Raymon Hermans en Jackfire

BERGHAREN - Vanaf zaterdag 8 juni is het vier dagen feest tijdens de kermis in Bergharen. Naast de bekende kermisattracties is de grote trekpleister de feesttent bij café 't Trefpunt, waar diverse bands en artiesten zullen optreden. Elke avond kan men hier van 20.30 tot 01.00 uur terecht, om te dansen, te kletsen en iets te drinken.

Zaterdag 8 juni staat het populaire radiostation met Q-Music – The Party met het foute uur garant voor een supergezellige avond waar alles kan en alles mag. Feesten, dansen en zingen op de muziek die zo fout is dat het weer goed is. Zondagavond is het podium voor de band Jackfire. Verwacht wordt een spectaculaire show met stevige rocktracks, afgewisseld met engelachtige ballads. Voeg hier nog de spontane en gevatte humor van Jackfire aan toe en een onvergetelijke liveshow is compleet. Tijdens het matinee op Tweede Pinksterdag zal met mooi weer het terras bij café 't Trefpunt weer een gezellig middelpunt van het dorp zijn. In de feesttent speelt Summerland. De Brabantse zanger Raymon Hermans is 's middags gestrikt voor een optreden tijdens het matinee. DJ Ronnie zal zondag en maandag op zijn heel eigen wijze zorgen voor de muzikale omlijsting.

Er is dit jaar een voorverkoop. Entreekaarten voor Q-music en consumptiemunten kunnen woensdag 5 juni (19.00-01.00 uur) en vrijdag 7 juni (19.00-21.00 uur) gekocht worden in café 't Trefpunt.

Kijk voor meer informatie op: www.kermisbergharen.nl.

Meer berichten