Afbeelding
Foto: Tafeltennis Club Beuningen

Tafeltennis een sport voor iedereen

Sport

BEUNINGEN - Ben je op zoek naar een leuke en actieve sport kom dan eens kijken bij Tafeltennis Club Beuningen. Er zijn nog voldoende plaatsingsmogelijkheden in alle leeftijdsgroepen. Vanaf 8 jaar ben je al welkom.

De competitie eindigt in de maand mei en momenteel nemen de leden nog deel aan een aantal ranglijst- en bekertoernooien. TCB blijft het in de bekercompetitie goed doen en team 2 is nu doorgedrongen tot de laatste 32. Aanstaande vrijdag nemen Oene Veenma, Arthur Hofstee en Hans Crans het op tegen het sterke Hutaf uit Huissen. De wedstrijd wordt gespeeld bij Shot in Wageningen.

Wil je eens kennismaken met de tafeltennissport dan is de maand juni een mooie gelegenheid om eens te komen meespelen. Tafeltennis is een snelle en gezonde sport en bij uitstek geschikt om de conditie op peil te houden. Op de dinsdag wordt getafeltennist in sporthal De Tinnegieter aan de Leigraaf. Jongens en meisjes van 8 tot 18 jaar trainen hier van 18.00 tot 19.30 uur. Hierna is het een trainings- en vrije speelavond voor dames en heren vanaf 17 jaar en staan er 12 tafels opgesteld en is er voldoende gelegenheid om te spelen. FitTafeltennis voor 60 plussers Zij spelen op de woensdag in Sociaal Cultureel Centrum De Lèghe Polder aan de Schoolstraat. De dames en heren van de ochtendgroep spelen van 10.30 tot 12.00 uur. De middaggroep speelt van 13.30 tot 15.30 uur. Wilt je onder een sportief partijtje tafeltennis andere 60 plussers ontmoeten, kom dan gerust eens een kijkje nemen. Er zijn voldoende batjes aanwezig om gelijk aan de slag te gaan. Meer info over tafeltennis in Beuningen is te vinden op www.tcb-beuningen.nl