Logo demaasenwaler.nl
Foto: Stichting Adrie's Dijkenloop Gehandicapten

Para-cruise Watermuziekspektakel voor mensen met beperking

WEST MAAS EN WAAL - Op zaterdag 15 juni 2019 organiseren Adrie's Dijkenloop Gehandicapten en W.S.V. De Gouden Ham. De paracruise 2016 en 2017 kon geen doorgang vinden omdat er geen veilige oplossing werd gevonden als voor het aan boord halen van rolstoelgebonden deelnemers. Vorig jaar bood Uiterwaarde uitkomst door een pont ter beschikking te stellen.

Wethouder Ans Mols zal dit jaar de officiële opening zal verrichten, waarmee de paracruise wordt hiermede omgedoopt tot een watermuziekspektakel. De pont zal het middelpunt zijn van een fantastisch muziekfeest op het water. Op de pont zal dj Joey vrolijke klanken ten gehore brengen, terwijl vanaf en rondom de pont diverse demonstraties worden gegeven, waaronder flyboarden, waterskiën en meer. Rond de pont snoezelen daarnaast motor- en zeilboten van de leden van W.S.V. De Gouden Ham, die zich inmiddels voor de 12 keer beschikbaar stellen om de jongeren met 'n beperking te laten genieten van een middagje varen in het prachtige natuurgebied de Gouden Ham.

Na de cruise is er een feestelijke 'nababbel' onder het genot van een hapje en drankje, met optredens van Happy Ouwer en Typisch Joris.

Persoonlijke begeleiding is toegestaan en vastgesteld op maximaal 1 persoon. Indien er geen begeleiding is, graag vooraf overleg. Voor meer informatie zie: www.adriedijkenloopgehandicapten.nl.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ga jij dit jaar op vakantie?Reageren!