Logo demaasenwaler.nl
Foto: Gemeente Beuningen

Kunstenaars exposeren in gemeentehuis Beuningen

BEUNINGEN - Kunstenaars uit de gemeente Beuningen die schilderijen en/of foto's maken kunnen ook komende jaren in het gemeentehuis exposeren. Afgelopen woensdag 22 mei kwamen de kunstenaars bijeen. De kunstwerken zijn te bewonderen in onze expositieruimte op de eerste verdieping van het gemeentehuis. Inwoners kunnen, tijdens de openingstijden van het gemeentehuis, de werken bekijken.

De kunstwerken komen ook te hangen op de kamer van de wethouder Kunst en Cultuur, Henk Plaizier. 'Beuningen kent veel (amateur)kunstenaars die hele mooie werken maken. Als kunstenaar wil je graag jouw werk tonen aan publiek. Wij bieden deze ruimte dan ook graag aan de kunstenaars. Daarnaast vind ik het leuk om wisselende kunst in mijn werkkamer aan de muur te hebben', vertelt de wethouder.

Exposeren
Er meldden zich 14 kunstenaars aan. Zij exposeren wisselend tot en met 2021. Iedere twee maanden is er een nieuwe expositie te zien. Op de website van de gemeente Beuningen en social media lezen inwoners wie wanneer exposeert.

Meer berichten