Logo demaasenwaler.nl
Foto: Reinier Jansen

PinksterVaria beleeft 41e editie

ALTFORST - Aankomend Pinksterweekend vindt in Altforst voor de 41e keer PinksterVaria plaats.

Vorig jaar is de jaarmarkt op Eerste Pinksterdag met succes nieuw leven ingeblazen. Dat succes wordt dit jaar voortgezet, met een nog grotere en mooiere markt met bijzondere kramen. Daarnaast is er een graffiti-spuiter aan het werk, zijn er diverse oude ambachten en oude voertuigen te bewonderen en zorgen zanggroep Charm uit Maasbommel en dweilorkest de Knaoiers voor de muzikale opluistering.

De kinderen kunnen hun hart ophalen op het Kikkerparadijs, met onder andere een draaimolen, een bungeetrampoline en outdoor lasergamen. Er vinden wedstrijden Fierljeppen plaats en de oudere jeugd kan onderling de strijd aanbinden bij de outdoorgames, met onder andere een rodeostier, survivelparcours, Oudhollandse spelen, stormbaan en een volleybalveld (in plaats van het eerder aangekondigde blubberglijden). Verder zijn er diverse kermisattracties. Voor de muziekliefhebbers is er het Froggypop-terrein, waar optredens plaatsvinden van Seven Thirty, DIX Americana en The Lacions. Vanaf het einde van de middag tot rond 22.00 uur is er live muziek in de feesttent van DJ's Bart en Daan en Broadway.

Meer informatie

De entree voor volwassenen bedraagt 3,50 euro, kinderen betalen 1,50 euro. Kijk voor meer informatie zie pinkstervaria.nl of facebook.com/pinkstervaria.

Meer berichten