Afbeelding
Foto: Tierelier

Jeugdtheater Tierelier op de planken!

Cultuur

BEUNINGEN - De groepen van Jeugdtheater Tierelier gaan in het weekend van 1 en 2 juni de planken op in Theater de Molen. Iedereen, die deze spetterende talenten wilt zien optreden, is in dit weekend van harte welkom.

Met veel enthousiasme, inspiratie en motivatie hebben de kinderen onder leiding van de ervaren regisseurs van ons jeugdtheater het hele schooljaar gerepeteerd. Het resultaat mag er zijn!

12:00-14:00 uur Voorstelling Het mysterie van Ongelukslaan 13 - Op Ongelukslaan 13 gebeuren rare dingen. Zal het de kinderen samen met de politieagenten lukken om het mysterie te ontrafelen?

15:00-17:00 uur Voorstelling -In een web vol leugens, geheimen en jaloezie verdwijnt het populairste meisje van de school. Dit houdt de gemoederen natuurlijk flink bezig. Waar is Abbey gebleven? Heeft haar ex-vriendje hier iets mee te maken? Of het meisje uit de klas dat zo gepest werd op internet? Is Abbey's internetvriendje wel echt wie hij zegt dat hij is?

19:00-21:00 uur Voorstelling Ooggetuige(n)!
Er waren eens 9 klasgenoten.
Op een dag wordt 1 van hen plotseling dood gevonden op straat. Hoe kan dit? Waaraan is ze overleden? En wie heeft dit veroorzaakt?

Alle informatie over de voorstellingen en het reserveren van toegangskaartjes vindt u op www.theaterdemolen.nl