Logo demaasenwaler.nl
Band Caramba.
Band Caramba. (Foto: Omroep Gelderland)

Nieuw programma van Joris Linssen wordt gedeeltelijk opgenomen in Gelderland

ANRHEM - De regionale omroepen Omroep Gelderland, Omroep Brabant en RTV Utrecht gaan een unieke samenwerking aan. Ze slaan de handen ineen om gezamenlijk en gelijktijdig in september het nieuwe programma van Joris Linssen 'Nieuwe streken van Joris' uit te zenden. De 6-delige serie wordt opgenomen in Gelderland, Noord-Brabant en Utrecht.

Voor de opnames van zijn nieuwe programma loopt Joris Linssen een vierdaagse wandeltocht, samen met zijn band Caramba. Ze lopen zonder geld, tegen de stroom in van Nederlandse rivieren. Het gaat om de Bergsche Maas, de Maas, de Waal en de Lek. Elke dag legt de 5-koppige band minstens 20 kilometer te voet af, in hun Mexicaanse kleding, met hun instrumenten op de rug en een karretje dat ze meetrekken.

De vijf amigo's moeten eten, drinken en onderdak zien te regelen in ruil voor het spelen van hun liedjes. Aan alle mensen die ze spontaan tegenkomen stelt Joris dezelfde vraag: Wanneer ging u tegen de stroom in?

De opnames van de serie vinden plaats in de eerste week van juli dit jaar. Nieuwe streken van Joris is vanaf 5 september te zien bij Omroep Gelderland.

Meer berichten