Logo demaasenwaler.nl
Carwash Druten sleepte vorig jaar de Talentaward in de wacht.
Carwash Druten sleepte vorig jaar de Talentaward in de wacht. (Foto: John van Gelder)

Shortlist Ondernemer van het jaar 2019 bekendgemaakt

MAAS EN WAAL - De voordrachtcommissie heeft de shortlist voor de verkiezing Ondernemer van het jaar Maas en Waal 2019 bekendgemaakt. In drie categorieën zijn 4 tot 5 bedrijven uit de regio opgenomen. Op 26 juni worden daaruit drie genomineerden per categorie bekendgemaakt, welke kans maken op de uiteindelijke titels.

In de race voor de titel Ondernemer van het jaar Maas en Waal 2019 zijn: Herckenrath Fietsplaza (Robby Herckenrath), H&B Techniek BV (Han Vermeulen en Bart Streef), Gebr. Van der Steen/DT 69 (Herman, Peter en Mark van der Steen), Van Raaij Groenvoorziening BV (Hans, Jan-Willem en Maarten van Raaij) en Story Event Engineering (Michael en Egbert Story).

Joris van Dodewaard (Typisch Joris Events), Keet Schiks-Schoenmakers (Made by Keet), Henrik Spehr (Spehr Holz), Mathia van Koolhout (Labia Oris) en Trea van Wamel en Lianne Smits (Steel & Stocking) maken kans om genomineerd te worden voor de Rabobank Talentaward. Een talentcategorie voor bedrijven die tussen de 2 en 5 jaar actief zijn.

Voor de Agro Award 2019 zijn Toon, Bea en Mark Bosch (Varkensbedrijf de Boschhoeve), Ad en Hilde Beijer (Beijer Pluimvee VOF), Dik en Richard van der Linden (Van der inden Fruitteeltmachines), Niels van Middelkoop (CD van Middelkoop) en Wilfred en Martien Broekman (WJH en THC Broekman VOF) voorgedragen.

De voordrachtcommissie bestaande uit afgevaardigden van alle ondernemersverenigingen, ZLTO en de business club van de gemeenten Druten en West Maas en Waal. Er waren ruim 36 voordrachten, die aangereikt zijn door ondernemers zelf, collega ondernemers, inwoners en medewerkers. Op 26 juni worden de drie genomineerden per categorie bekendgemaakt tijdens een bijeenkomst in 'de Kas' in Winssen. Hans van Breukelen zal die avond spreken en zal tevens de genomineerden bekendmaken.

Lees ook

Meer berichten