Logo demaasenwaler.nl
Foto: Lentefeesten Beuningen

Lentefeesten Beuningen

BEUNINGEN - Aankomend weekend is weer hét feestweekend van Beuningen, de Lentefeesten op 17-18-19 mei. Er is genoeg te beleven, naast diverse bands is er ook weer een smaakmarkt en braderie. Dit alles vind plaats in centrum van Beuningen.

Kom gezellig het weekend inluiden op vrijdagavond vanaf 20:00, dan begint de band 'Remixx'. Voorafgaand is er koopavond, voor de laatste inkopen. Onder de overkapping op het Julianaplein is er een drankje te krijgen aan de bar, dit wordt dé aftrap van dit feestweekend.

Wilt u allerlei lekkernijen proeven van lokale horecaondernemers? Dat kan bij Bourgondisch Beuningen op zaterdag, van 14:00 tot 20:00. Er zijn twaalf stands met eten of drinken op het Julianaplein, dat wordt lekker! Dit wordt muzikaal omlijst door 'Oh Boy!' en 'DJ On Wheels'. Vanaf 20:00 speelt de top-40-coverband 'SLAMM!', gegarandeerd feest!

Zondag staat vanaf 11:00 de braderie door het centrum, met zo 100 kramen is er een zeer ruim aanbod van verschillende artikelen. Merendeel van de winkels is ook open op deze koopzondag. Brandweer Beuningen viert haar 75 jarig bestaan, daarom zijn er vele brandweerauto's te bezichtigen, oude Nederlandse en zeer unieke voertuigen. Daarnaast worden verschillende brandweer-demonstraties gegeven, tot 17:00. De band 'Duo Decibel' staat van 11:00 tot 14:30 te spelen op het Julianaplein, daarna sluit 'Duo Sowieso' het weekend af.

Kijk voor meer informatie op www.lentefeestbeuningen.nl.

Meer berichten