Gehavend AWC wint derde competitiewedstrijd op rij

WORMERVEER - Ondanks de afwezigheid van de geblesseerden Joost Loeffen, Youri Hubers en Fren Stevens heeft AWC het uitduel met Fortuna Wormerveer gewonnen. Die ploeg kwam nog terug van een 2-0-achterstand, maar uiteindelijk zorgde AWC nog voor rust toch voor de voorsprong. Deze werd in de tweede helft niet meer weggegeven.

De beide teams gingen voorzichtig van start en de beginfase leverde dan ook weinig kansen op. Uiteindelijk was het AWC dat de score wist te openen. Een vrije trap van Boy Visser werd gekeerd door de doelman, waarop Jorn Reuvers attent reageerde en de bal in het doel werkte. Vier minuten later was Reuvers opnieuw doeltreffend, ditmaal uit een voorzet van Visser. Wormerveer maakte de aansluitingstreffer via Yannick Klopper, die na een scrimmage de bal het definitieve zetje gaf.

Fortuna Wormerveer kwam zelfs nog op gelijke hoogte. Danyl Plasmeijer lobde de bal over doelman Jarik Veltmaat en tekende voor de 2-2. Waar de thuisploeg hoopte met de gelijke stand te gaan rusten, gooide AWC'er Job van de Groes roet in het eten. Hij zette zijn team nog voor rust op voorsprong. In de tweede helft waren er kansen over en weer, maar de beide doelmannen hielden na de pauze hun doel schoon. Hierdoor staat AWC nu op drie overwinningen op een rij.

Opstelling: Jarik Veltmaat; Rico Timmermans, Nicky van de Groes, Idar Kramer, Job van de Groes ('56 Dennis Straten); Daan Pauwels, Boy Visser, Sven Jansen; Freek Thoone ('70 Daan de Bruijn), Jorn Reuvers ('87 Laurens Loenen), Safa Kizir