Afbeelding
Foto: Wil Verbruggen

Derde lustrum Wamelland jeugdvoetbaltoernooi bij Unitas'28

Sport

WAMEL – Maandag 13 mei is de aftrap van het Wamelland jeugdvoetbaltoernooi bij Unitas'28, dat voor de 15e keer plaatsvindt.

Het toernooi begint met de voetbal plus afdeling van de club. Met 7 teams uit de buurt zullen deze spelers met een beperking "strijden" om de hoogste eer. Ook de strijd om de fel begeerde penaltybokaal barst dan weer los.

Op dinsdag 14 mei is het de beurt aan de jongens onder 15 en woensdag 15 mei komt de jeugd onder 9 in actie. Op maandag 20 mei wordt de reeks hervat met het toernooi voor meiden onder 13, op dinsdag 21 mei is de jeugd onder 12 en 11 aan de beurt en op woensdag 22 mei zullen de toernooien worden afgesloten met de allerkleinste jeugd onder 8 en 7. Op deze avond zal ook de eigenaresse van Wamelland aanwezig zijn en zij zal dit jaar in verband met het jubileum extra prijzen uitdelen. Op donderdag 23 mei sluiten de meiden onder 15 deze toernooireeks af en komt er een einde aan de 15e editie bij hopelijk mooie zomeravonden. Voor het volledig programma van alle avonden kijk in het toernooiboekje welke ook te lezen is op de site, www.unitas28.nl

Door Jan Lamers