Koningsweekend bij De Zaak van Ruud, Apparelle en Expert Beuningen

Zaken

BEUNINGEN - De winkels in Beuningen vieren dit Koningsweekend graag met u, dus kom MAXIMAal genieten van de Koninklijke acties.

Er wordt dit Koningsweekend afgetrapt met op vrijdag 26 april de Rode Loper Shop avond. Men rolt de rode loper voor u uit en u kunt shoppen, terwijl u geniet van een hapje en drankje. Op Koningsdag zelf wordt u op Koninklijke wijze ontvangen en ook deze dag kunt u de actiebonnen MAXIMAal benutten. Natuurlijk is er op deze dag traditiegetrouw kleedjesmarkt in het centrum, zijn er veel winkels open en is er volop gezelligheid. En als u uitgefeest en uitgeslapen bent van Koningsdag en nog geen tijd heeft gehad om te shoppen, is er op koopzondag 28 april voor u nog de gelegenheid om tussen 12.00 en 17.00 uur naar de winkels te snellen en gebruik te maken van Koninklijke acties. Bij de Zaak van Ruud zorgt zangeres Suzanne Menheere voor de muzikale omlijsting en bij Expert Beuningen kunt u bij uw aankoop draaien aan het Rad van Fortuin met typisch Hollandse lekkernijen.
Kortom, het hele weekend is het volop Koningsfeest in het centrum van Beuningen. Er zijn op de Koopzondag meerdere winkels geopend, zoals Satisfasion, Bristol, Blokker, Spirits & Gifts en Na-Na mode.