Logo demaasenwaler.nl

Loop de Nijmeegse Vierdaagse voor de Parkinson Vereniging

NIJMEGEN - Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse wordt voor verschillende goede doelen gelopen, zo ook voor de Parkinson Vereniging. Vorig jaar haalden onze sponsorlopers ruim 23.000 euro op voor mensen met parkinson of een parkinsonisme. Een mooi bedrag dat wordt ingezet om de kwaliteit van leven van mensen met de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme te vergroten.

Meerdere sponsorlopers hebben zich aangemeld. We vinden het geweldig dat zij zich willen inzetten voor mensen met deze progressieve hersenaandoening. Maar meer sponsorlopers zijn natuurlijk heel welkom. Wilt u iets betekenen voor de 50.000 mensen in Nederland die de ziekte van Parkinson of een parkinsonisme hebben? En samen met anderen proberen om zoveel mogelijk geld bij elkaar te lopen voor een betere kwaliteit van leven voor mensen met parkinson(isme)?

Kortom: loopt u zelf de Vierdaagse en wilt u daarmee de Parkinson Vereniging steunen? Neem dan contact op per mail: info@parkinson-vereniging.nl, of telefoon, 030-6561369.

Wilt u de sponsorlopers steunen? Dat kan via deze website: https://www.devierdaagsesponsorloop.nl/goede-doelen/parkinson-vereniging.

Meer berichten