Logo demaasenwaler.nl
Foto: Wendy van Nuland

Oldtimer Voorjaarsrit, Klassiek Mechaniek Zeeland

MAAS EN WAAL - De Brabantse Oldtimerclub 'KMZ' is er weer helemaal klaar voor, om met het nieuwe Oldtimerseizoen voor de deur, weer met haar Voorjaarsrit van start te gaan.

Als het goed is, heeft iedere oldtimerbezitter inmiddels zijn of haar kostbare bezit alweer gepoetst en zo nodig in de winterperiode eventuele reparaties verricht? Dus alle reden om van de eerste mooie lentedagen te gaan genieten en om de geliefde oldtimer of exclusieve auto, weer eens uit te laten, tijdens een rit van circa 100 km lang, door het Land van Maas & Waal en een gedeelte van Brabant!

Die kans is er om op zondag 28 april in te schrijven bij de Voorjaarsrit van KMZ! Deze gaat van start in het Gelderse Hernen, bij: Ontmoetingscentrum De Mijlpaal, Tunnelpad 3, in Hernen. Inschrijven kan vanaf 10.00 tot 11.00 uur. De start is vanaf circa 11.15 uur. Voor die tijd zijn de oldtimers gratis te bewonderen op het grote parkeerterrein.

Halverwege de route bestaat ook nog de verrassende mogelijkheid om een Pop-Up Oldtimer Store te bezoeken, waar circa 150 prachtige oldtimers te koop staan, of ter bezichtiging! Afhankelijk van de weersomstandigheden, worden weer circa 100 oldtimers luxe of exclusieve auto's en vrachtauto's verwacht, om van start gaan? De route voert ons zoveel mogelijk over rustieke landelijke binnenwegen, dorpen en dijken van de rivieren de Maas en de Waal, naar het eindpunt in het Brabantse dorp Zeeland, bij Zalencentrum 'Het Witte Huis'.

Deelname voor leden van KMZ is gratis. Ook niet-leden met een oldtimer kunnen meerijden, maar hen wordt een bijdrage van 12 euro per auto gevraagd, exclusief de kostprijs van 3 euro voor een rallybord. (Vrijblijvend).

Iedere deelnemer ontvangt twee consumptiebonnen, een routebeschrijving en KMZ-leden een gratis rallybordje, wat ook dit jaar weer voor alle KMZ-ritten gebruikt kan worden.

Voor contact of meer informatie over KMZ zie: www.k-m-z.nl

Meer berichten