Logo demaasenwaler.nl
Fruitfietsen tijdens Dijkensport.nl.
Fruitfietsen tijdens Dijkensport.nl. (Foto: Fruitfietsen tijdens Dijkensport.nl.)

Fietsdag voor de actieve ouderen

DEEST - In het Trefpunt in Deest is donderdag 25 april een fietsdag voor de actieve ouderen. De dag is tot stand gekomen met medewerking van de Fietsersbond, gemeente Druten en de gezamenlijke KBO-verenigingen uit de gemeente Druten.

Tijdens de fietsdag wordt uiteraard gefietst, maar ook krijgt men informatie over hoe men nog veiliger en prettiger kan fietsen. De Groot Tweewielers vertelt deze dag over het gebruik van e-bikes, een wethouder of verkeersambtenaar geeft antwoord op vragen over de huidige verkeerssituatie en een bewegingsdeskundige geeft fiets- en beweegadvies. Daarnaast is er een fietsparcours opgesteld. Na de lunch is er een fietstocht. Het wordt een leerzame, maar vooral ook gezellige dag die men altijd als zeer positief ervaart.

Programma

De dag start om 9.45 uur en duurt tot ongeveer 15.15 uur. De kosten bedragen 5 euro per persoon, inclusief koffie/thee en lunch. Deelnemers moeten hun eigen fiets of e-bike meenemen. Aanmelden voor deze dag kan via de lokale KBO (van de gemeente Druten) of via website van de Fietsersbond: www.fietsersbond.nl/fietsinformatiedagen.

Neem voor meer informatie contact op met de Fietsersbond, telefoonnummer 030-291 81 71.

Meer berichten