Afbeelding
Foto: Michael Bosboom

Opening nieuw seizoen Camping Heerewaarden met 5eeditie van Eierpop

Algemeen

Heerewaarden – Ook in 2019 wordt het campingseizoen geopend met Eierpop. Inmiddels is het traditie om het seizoen muzikaal te openen met vooral lokale muzikale helden tijdens het gratis evenement Eierpop. Op zaterdag 13 april is het hoofdgebouw van Camping Heerewaarden opnieuw omgebouwd tot festivallocatie. Ook de gebakken eieren aan het eind mogen niet ontbreken.

Opening door Nipple Six

De met name Heerewaardense formatie: Nipple Six trapt deze avond af. Deze band bestaat, anders dan de naam doet vermoeden uit maar liefst 9 leden. De muzikanten afkomstig uit bands zoals Attic, Parttime, Gelband en MottunPair brengen een mix van Pop, Rock en Rock'n Roll uit de jaren 60 en 70. Het instrumentale gedeelte wordt ingevuld door Perry Vermeulen (gitaar), Nico Sepers (gitaar), Ge van Sonsbeek (toetsen), Mathe Stoof (basgitaar) en Jasper Brinkman (drums). Al dit geweld wordt opgeleukt met zang van Martin Schaaij, Hennie Brinkman, Marianne en Nathalie Broekmeulen.

Facebook-held Arno Sloot

Arno Sloot? Al eens van gehoord? In Heerewaarden in ieder geval wel! Mede door zijn facebook vlog en natuurlijk zijn vrolijke Nederlandstalige muziek staat Arno garant voor feest! De zanger uit het Noord-Brabantse Sint-Michielsgestel onder meer bekend van 'Waar Ga Jij Zo Laat Naar Toe' komt een feestje bouwen!

Lekker dansen met Three Third XL

Met veel ervaring in het bouwen van een feest, zorgt allround coverband Three/Third XL voor een onvergetelijk slot van deze editie van Eierpop. Deze enthousiaste jonge coverband met swingende ritmesectie en een prachtig driestemmige frontlinie van drie zussen, heeft een breed repertoire met verschillende muziekstijlen. Een live-show van Three/Third XL is een sensatie; klassieke hits van toen en de grootste hits van dit moment, verrassende medleys en hits gaan zorgen voor een volle dansvloer.

De zaal is open vanaf 20:00 uur. Nipple Six start beginnen om 21:30 uur.

Voor meer informatie: facebook.com/campingheerewaarden