Afbeelding
Foto: Irish Pub Night

Ierse avond met live band The Piper Strings in Bergharen

Cultuur

BERGHAREN - Zaterdagavond 6 april vindt er een Irish Pub Night plaats in De Zandloper in Bergharen. Een zevenkoppige Ierse band, The Piper Strings uit Dunmore, verzorgt die avond grotendeels de muziek. Traditioneel Ierse muziek met hier en daar ruimte voor de 'sing-song' waarbij iemand (spontaan) kan opstaan om een lied te zingen of spelen. Ook plaatselijk talent zal akoestisch wat nummers ten gehore brengen.

Deze akoestische avond start om 20.00 uur in de Zandloper, te Bergharen. De entree is gratis. U bent van harte welkom om alleen te komen luisteren, maar ook zeker om zelf ook muziek te maken. Op de deze avond zal er ook een 'raffle' plaatsvinden. Er valt een uit Ierland afkomstige 'hamper ' te winnen die door de muzikanten is meegebracht. Ook de Ierse hapjes zullen niet ontbreken evenals de Murphy's van de tap. Bent u ook fan van Ierland, de verhalen, de sfeer en natuurlijk de muziek, dan is deze avond echt iets voor u!

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze facebook pagina: Sandrock. Hopelijk tot zaterdagavond 6 april: Slán!