Samenwerking Van Bruggen Adviesgroep en Eigen Huis & Tuin

Zaken

BEUNINGEN - Van Bruggen Adviesgroep, met onder meer een vestiging in Beuningen, gaat vanaf deze week een vernieuwde samenwerking aan met RTL, dit keer met het programma Eigen Huis & Tuin. Na 10 jaar lang partner te zijn geweest van het RTL4-programma TV Makelaar: Mission (Im)possible, is dit een nieuwe partnership.

Met de samenwerking met Eigen Huis & Tuin en de inzet van diverse middelen, zal de consument de verbinding tussen verbouwen, verhuizen en de weg naar een financieel adviseur nog logischer gaan vinden. Van Bruggen Adviesgroep zal als partner van Eigen Huis & Tuin aanwezig zijn op tv door middel van billboarding en breakbumpers. Deze aandacht wordt versterkt door online content op het woonplatform van Eigen Huis & Tuin en op RTL Nieuws.. Ook video's zijn onderdeel van de samenwerking, waarin portretten te zien zijn van consumenten middenin verschillende verbouwingen met bijbehorend financieel plaatje.

Uitzending

Eigen Huis & Tuin wordt elke zaterdag uitgezonden om 18.05 uur bij RTL4. De eerste billboards en breakbumpers van Van Bruggen Adviesgroep zijn te zien per 23 maart. De online content staat vanaf vandaag live.

Van Bruggen Adviesgroep

Als landelijke organisatie met onafhankelijke, financieel adviseurs heeft Van Bruggen Adviesgroep een duidelijk doel: dé meest klantvriendelijke dienstverlener van Nederland worden. Naast financieel advies biedt zij makelaardijdiensten, zodat men op één adres terecht kan voor de koop of verkoop van een huis.