Afbeelding
Foto: John van Gelder

Start klusmaanden Wijkbeheer Druten

Algemeen

DRUTEN - Wijkbeheer Druten gaat op maandag 1 april van start met de klusmaanden in wijken en dorpen van de gemeente Druten. Het doel is om de kwaliteit van de leefomgeving te verbeteren.

Wijkbeheer heeft een planning gemaakt voor de verschillende wijken en dorpen. Tijdens de betreffende klusmaand lossen de medewerkers van Wijkbeheer Druten kleine problemen op. Denk hierbij aan het repareren van de stoep, het herstellen van gaten in de weg, het maken van kapotte straatverlichting, het opruimen van zwerfvuil en het verwijderen van overhangend groen. Voor het uitvoeren van de werkzaamheden kan Wijkbeheer hulp gebruiken van inwoners. Als inwoners verzakte stoeptegels, kapotte straatverlichting of overhangend groen zien, dan kunnen zij hiervan melding maken bij het Wijkbeheer. Meldingen kunnen worden doorgegeven via 'MijnGemeenteapp', via www.druten.nl/wijkbeheer of telefonisch via 088-432 70 00.
De klusmaand is een extra impuls om wijken en dorpen samen met wijk-/dorpsbewoners schoon te houden. Inwoners kunnen zelf ook meehelpen met het onderhoud. Zij kunnen zichzelf hiervoor aan te melden via: p.van.wolferen@drutenwijchen.nl.

Planning klusmaanden
April: Deest, Bieskamp, Vlakkers, Heufke, Nijenkamp, Middelveld, Korte Akker, Frijnheuvel, Leigraaf.
Mei: Afferden, Bouwing, Buitenhof, Klepperheide en Kerkeland.
Juni: Horssen, Van Delenshof, Hertenpark en Druten West
September: Puiflijk, Boldershof en Druten Noord.
Oktober: Oranjebuurt en Druten Centrum, Industrieterreinen Westerhout, Westerhout Zuid, Westerhout Oost en Buitengebied.
November: Zeeheldenbuurt en Tichellande.

Meer informatie over Wijkbeheer Druten, zie: www.druten.nl/wijkbeheer.