Luisterende winnaars mini-concert
Luisterende winnaars mini-concert Foto: Patrick v .Haren

Mini-concert voor prijswinnaars optreden Riverland/Mainstream

Mens

Vorige maand werd in De Twee Linden in Beneden-Leeuwen een dansavond georganiseerd door de Mainstream Connection en Showorkest Riverland.

Mensen uit het publiek konden diezelfde avond via een korte enquête laten weten wat ze van de avond en het optreden vonden. Als tegenprestatie werd via loting 3 mensen een mini-concert aangeboden.

Afgelopen woensdag werden de winnaars met enkele introducees opnieuw verwelkomd in De Twee Linden. Voorzien van een lekkere kop koffie konden ze verzoekjes indien en werd een kijkje in de keuken van Showorkest Riverland gegeven. Naast een geoliede uitvoering van Sir Duke en de ABBA-medley was men ook getuige van het instuderen van een totaal nieuw nummer: Atchafalaya. Dirigent Herman van Teffelen legde de opbouw van het nummer uit en moest, het was immers een repetitie, enkele malen afslaan om de puntjes op de i te zetten.

Riverland repeteert de komende weken als voorbereiding op concerten op Koningsdag (’s middags op de Markt in Druten) en Bevrijdingsdag (’s avonds, terrein t.o. de kerk in Beuningen).