Logo demaasenwaler.nl
Ondernemer Marcel Diks(links) met de vrijwilligers van het Repair Café Beuningen. Van links naar rechts: Marcel Diks, Sjaak Geurts, Henk Struike, Fred Gelsing, Henk Vierboom en Andre van Ekeren
Ondernemer Marcel Diks(links) met de vrijwilligers van het Repair Café Beuningen. Van links naar rechts: Marcel Diks, Sjaak Geurts, Henk Struike, Fred Gelsing, Henk Vierboom en Andre van Ekeren (Foto: Stichting Perspectief)

Vrijwilligers van Reparatie Café blij met nieuwe gereedschapswagen

BEUNINGEN - Vrijwilligers van het Reparatie Café Beuningen hebben afgelopen jaar 335 producten gered van een vroegtijdig einde in afvalcontainer. De overige niet te repareren, elektrische producten zijn ingezameld en ingeleverd bij de DAR. Vanwege dit positieve resultaat, heeft Wecycle in oktober van het vorig jaar, een sponsorcheque van 1.000 euro geschonken aan het Reparatiecafé Beuningen. Dit geld heeft nu een prima bestemming gekregen. De vrijwilligers hebben ervoor gekozen dit geld in professioneel gereedschap en een gereedschapswagen te steken.

Marcel Diks van webwinkel gereedschapspecialist uit Ravenstein draagt dit initiatief een warm hart toe en heeft het mogelijk gemaakt, om samen met de vrijwilligers, een goed gevulde gereedschapswagen met prachtig professioneel gereedschap samen te stellen. Hierdoor zijn de vrijwilligers nog beter in staat, de defecte elektrische producten die binnen worden gebracht, te repareren. Afgelopen week hebben de vrijwilligers van het reparatiecafé het gereedschap en de gereedschapswagen in gebruik genomen.

Reparatie Café Beuningen
Voordat elektrische apparaten ingeleverd worden op de milieustraat, kunnen ze vaak nog gerepareerd worden. Dit kan bij het Reparatie Café in Beuningen. Handige vrijwilligers helpen hen de apparaten te repareren. Het reparatie café is iedere dinsdagmiddag, met uitzonderingen van feestdagen en vakanties geopend van 13:30 tot 16:00 uur.

Het Reparatie Café Beuningen is gevestigd naast de molen en het Molenhuis, Molenstraat 54 in Beuningen. Kijk voor meer informatie op: www.stg-perspectie.nl of neem contact op via tel. 024-675 09 39 of per mail: info@stg-perspectief.nl.

Meer berichten