Resultaten jeugd Touché

Algemeen

DREUMEL - In een volle sporthal zijn zaterdag weer twee wedstrijden gespeeld door de jeugd van Touché. Meisjes A speelde een goede en geconcentreerde wedstrijd tegen Atalante. Met een goede service en alert spel vooral aan het net , wisten ze de sets makkelijk te winnen. De meiden staan nog steeds eerste in de poule , dit ondanks het puntverlies tegen de Weekenders vorige week.

Meisjes B speelde tegen Pegasus een goede wedstrijd . 3 sets werden makkelijk gewonnen , alleen de 2e set waren ze een beetje van slag , die werd gewonnen door Pegasus. Deze meiden staan nu op een mooie derde plaats.

De voorbereidingen voor het afsluitende toernooi na het scholenproject zijn in volle gang. Er worden nog gymlessen gegeven in Heerewaarden en de scholen in Beneden- en Boven-Leeuwen krijgen nog gymles. Op 30 maart gaan dan de teams van de verschillende scholen volleyballen om de wisselbeker. Opgeven hiervoor kan nog bij de leerkrachten van groep 4.

Mini's
Inmiddels zijn er ook weer een aantal toernooien gespeeld door de mini's. Vorige week kwamen de kids van niveau 2 en 3 in actie. Ze hadden wat bezettingsproblemen door zieken. Dat hebben ze met z'n allen opgelost, maar het spel kwam helaas niet helemaal goed uit de verf. Zij hebben nog één toernooi in het verschiet dit seizoen. Afgelopen zondag speelden de meiden en jongens van niveau 4 en 5. Er werd op gehamerd dat leuk spelen belangrijker is dan winnen. En dat lukte in de meeste setjes! De meiden van niveau 5 namen zelfs het enthousiaste roepen van de A-jeugd over. Deze mini's mogen nog twee toernooien spelen dit seizoen.