Logo demaasenwaler.nl
Foto: De maaltijdengroep Bergharen, Hernen, Leur

Samen delen, samen eten

BERGHAREN/HERNEN - Voor het zesde jaar op rij worden in Bergharen en Hernen weer drie maaltijden georganiseerd waarvan de baten ten goede komen aan de Casey Troy Foundation. Ook in 2017 was de opbrengst van de actie 'Samen delen, samen eten bestemd voor de Casey Troy Foundation. Mede hierdoor is er nu schoon drinkwater in Ikiliwindi, een dorp in Kameroen.

Met de goede ervaringen van voorgaande jaren kan ook dit keer een mooi bedrag bijeen worden gebracht door samen te eten. Iedereen is van harte welkom en voor een minimaal bedrag van zes euro kan worden aangeschoven, mits drie dagen tevoren de deelname is aangemeld bij Hermien van der Aa, tel. 06-23498546, of Peter van der Loop, tel. 0487-532450. Aanmelden kan ook per e-mail: samendelensameneten@outlook.com.

Verdere info op https://www.facebook.com/vastenmaaltijden/

De maaltijden zijn op woensdag 28 maart vanaf 17.30 uur in de Zandloper te Bergharen, waarbij een 'Verrassingsmaaltijd' op het menu staat. Op zondag 7 april wordt vanaf 17.30 uur in kantine de Herberg van UHC een maaltijd met het thema '24kitchen' aangeboden. De laatste maaltijd is op zondag 14 april in de Mijlpaal waar vanaf 17.00 uur een Italiaanse maaltijd wordt geserveerd.

De maaltijdengroep Bergharen, Hernen Leur

Meer berichten