Het team van Meraqi.
Het team van Meraqi. Foto: John van Gelder

Benefietdiner Meraqi voor Tim Foundation

Mens

BENEDEN-LEEUWEN - Restaurant Meraqi houdt op dinsdag 19 maart een benefietdiner voor de Tim Foundation. Helaas bereikte ons het trieste nieuws dat Tim op 3 maart jl. is overleden.

In overleg met de familie van Tim gaat het benefietdiner gewoon door, evenals de golfdag op 13 mei op Rijk van Nunspeet, om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar een medicijn tegen energiestofwisselingsziekten.

Benefietdiner
Het benefietdiner bij restaurant Meraqi zit helemaal vol, maar het is de organisatie er uiteraard alles aan te doen om een mooie bijdrage te leveren aan de Tim Foundation. Veel ondernemers verlenen hun medewerking aan deze avond, zoals keurslager Maarten Kocken en visgroothandel Vos Vis. Ook nemen de medewerkers van Meraqi deze avond voor eigen rekening.

Duurzaam diner
Meraqi onderneemt zo duurzaam mogelijk. Ook het benefietdiner wordt zo duurzaam mogelijk georganiseerd. Om voedselverspilling tegen te gaan, krijgen de gasten vooraf het menu toegestuurd en wordt hen gevraagd hun keuze door te geven, zodat er gericht kan worden ingekocht. Van het voedsel wat overblijft, worden een dag later broodjes worden gemaakt. Deze worden afgenomen door Rabobank Maas en Waal - Oost Betuwe.

Tim mocht het diner en de golfdag helaas niet meer meemaken. De strijd tegen energiestofwisselingsziekten gaat echter gewoon door en geld voor onderzoek naar een goed medicijn blijft hard nodig. Doneren kan via www.golfenvoortim.nl/donatie/