Een cliënt aan het werk bij JaDoen! in Druten.
Een cliënt aan het werk bij JaDoen! in Druten. Foto: Pluryn

Belangstellenden welkom tijdens open dag Pluryn

Algemeen

DRUTEN/EWIJK - In het kader van de Week van Zorg en Welzijn houdt Pluryn een open dag op haar locaties in Druten en Ewijk. In Ewijk zijn belangstellenden welkom op dinsdag 12 maart, in Druten op donderdag 14 maart.

In Ewijk kan men een kijkje komen nemen bij 'Vanuit Het Hart', in MFA 't Hart. Pluryn organiseert hier op maandag, dinsdag en donderdag activiteiten voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die willen meedoen in de samenleving. Bezoekers lezen samen de krant, koken verse soep of zijn creatief bezig. Ook voeren ze klussen uit voor medegebruikers van de accommodatie, zoals afwassen, stoelen klaarzetten, strijken en de parkeerplaats schoonhouden. Belangstellenden kunnen op dinsdag 12 maart tussen 10.00 en 14.45 uur binnenlopen en desgewenst meedoen aan activiteiten. Er staat zowel een beweeg- als kookactiviteit op het programma. Om 12.30 uur kunnen bezoekers genieten van versgemaakte soep. De dag wordt afgesloten met een spel/geheugentraining om 13.30 uur.

JaDoen!

In Druten zijn belangstellenden op donderdag 14 maart tussen 11.00 en 15.00 uur welkom bij JaDoen! aan de Klepperheide 2. JaDoen! is een activiteitencentrum voor mensen met een beperking of niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Medewerkers en cliënten vertellen bezoekers graag wat er allemaal mogelijk is bij JaDoen!. Een rondleiding neemt mensen mee langs verschillende activiteiten, zoals: mozaïek, naaien, computeren en spel en muziek. Ook worden de producten getoond die deelnemers bij JaDoen! maken.

Voor meer informatie en deelnemende locaties: www.pluryn.nl.