Logo demaasenwaler.nl
Marien Verhaaf, Frank den Biesen en Willy Gommers.
Marien Verhaaf, Frank den Biesen en Willy Gommers. (Foto: John van Gelder)

Je auto wassen voor BolderPoP

DRUTEN - De tweede editie van de Goede Doelen Dag, een initiatief van Carwash Druten, vindt op zaterdag 16 maart plaats. Van elke auto die deze dag wordt gewassen, zal een bedrag naar Stichting BolderPoP gaan. Daarnaast zijn er bij de Carwash allerlei activiteiten.

Stichting BolderPoP organiseert jaarlijks een kleinschalig muziekfestival voor mensen met een (verstandelijke) beperking, waarbij ook familieleden, vrienden, bekenden en begeleiders welkom zijn. De stichting is erg blij met het initiatief van Carwash Druten om dit jaar hun Goede Doelen Dag in te zetten voor BolderPoP. Marien Verhaaf van Carwash Druten, en Frank den Biesen en Willy Gommers van BolderPoP hebben maar één doel voor ogen dat ze enthousiast uitdragen: 'Wij willen die festivaldag voor iedereen zo feestelijk mogelijk maken!'

Een aantal jaren geleden nog dreigde BolderPoP ter ziele te gaan, maar een paar gedreven mensen, onder wie Stan van den Dobbelsteen, Jochem van Gelder en Jos van Wamel, zetten er hun schouders onder en wisten deze goede zaak te redden. Sindsdien kan de stichting rekenen op steun vanuit de regio. Om de continuïteit van het evenement te waarborgen, is de stichting altijd op zoek naar nieuwe sponsoren. Alle vormen van sponsoring zijn mogelijk en ideeën worden graag besproken. Sponsoren genieten verschillende privileges, zoals toegang tot de VIP-ruimte en een Meet & Greet met de optredende artiesten.

Goede Doelen Dag

Marien en Hannie Verhaaf van Carwash Druten dragen het evenement een warm hart toe en besloten de Goede Doelen Dag dit jaar te organiseren voor BolderPoP. Zaterdag 16 maart zal 1 euro per gewassen auto naar de stichting gaan. Deze dag staat er voor de kinderen een vrolijk springkussen en er worden onder andere worstenbroodjes verkocht. Ook kan iedere klant een lot kopen, waarmee hij diezelfde dag nog kans maakt op fantastische prijzen.

Muziekfestival BolderPoP vindt dit jaar plaats op zondag 13 oktober. Meer informatie: www.stichtingbolderpop.nl of: stichtingbolderpop@gmail.com.

Door Ton van Hulst

Meer berichten