AWC moet overwinning aan SDO laten

Sport

WIJCHEN - In eigen huis heeft AWC verloren van SDO uit Bussum. Na 45 minuten stond het nog 0-0, maar SDO maakte in de tweede helft het verschil.

De grootste kansen van de eerste helft waren voor de bezoekers, die onder meer twee keer de lat raakten voor de rust. Ook kreeg Theo Visser de bal niet in het doel gekopt op slag van rust.

Na de thee was het SDO dat de voorsprong wist te nemen. Een verre voorzet kwam bij Joost Heerschop terecht, die de bal in de verre hoek binnen wist te werken. Theo Visser besliste de eindstand op 0-2, door een afgelegde bal voor het doel binnen te tikken. Invaller Jorn Reuvers zag in de slotfase nog een schot gekeerd worden, maar AWC wist niet terug te komen.

Opstelling AWC: Jarik Veltmaat; Rico Timmermans ('76 Jorn Reuvers), Nicky van de Groes, Idar Kramer, Job van de Groes; Youri Hubers, Boy Visser, Joost Loeffen; Freek Thoone ('45 Daan Pauwels), Laurens Loenen, Freek Thoone.