Afbeelding
Foto: Piet Zeeuwen

Eerste inloopochtend senioren Druten succes

Algemeen

DRUTEN - Vorige week woensdag was de eerste inloopochtend in het nieuwe onderkomen van de Drutense KBO-PCOB: Activiteitencentrum 50+, aan de Kerkeland. In dit centrum vinden al veel activiteiten voor 50plussers plaats, de inloopochtenden zijn nieuw.

Maandelijks kunnen de senioren die lid zijn binnenlopen en gewoon lekker gezellig met elkaar in gesprek gaan of een spelletje te spelen en/of een potje kaarten. De bijeenkomsten zijn ook bedoeld om vereenzaming te voorkomen / bestrijden. Bij de vuurdoop vorige week waren zo'n 60 senioren present. Voor deze eerste keer was er gratis koffie en cake.

Wethouder Sjef van Elk was ook aanwezig en sprak de senioren toe. Hij vond het nieuwe onderkomen geweldig en een beloning voor het noeste werk van het bestuur van de KBO. Hij beloofde bij de officiële opening in maart de nieuwe (interim)burgemeester ook mee te brengen. Wethouder Van Elk zit trouwens mee in een driemandsjury die bij de officiële opening een nieuwe benaming voor de bijna 800 leden tellende club bekend gaat maken. De jury moet kiezen uit een fikse serie nieuwe namen die door leden konden worden ingezonden.

Door Piet Zeeuwen