Afbeelding
Foto: Ria van der Velde

Carnaval bij ouderenvereniging KBO Deest

Algemeen

DEEST - Op dinsdagmiddag 5 maart a.s. in dorpshuis Trefpunt het middelpunt van het carnavalsgebruis van de ouderen van Deest. Er wordt al uitgekeken naar de rollatorpolonaise en achter de schermen is men druk bezig om enkele surprises te voorschijn te toveren.

Prins Jo d 'n erste treedt deze middag af en of het dit jaar een vervolg krijgt weet men nog niet. Prins Jo had wel aangegeven aan de adviescommissie om nog een jaar de scepter te willen zwaaien. Het was hem wel heel erg goed bevallen, een wens was uitgekomen, waar hij 30 jaar op had gehoopt. Deze middag staan er verschillende artiesten op het podium. De muzikale ondersteuning komt van JPV Muziek. Ook zijn er diverse gastoptredens. C.V. De Vrolijke Golf heeft toegezegd ook op deze middag aanwezig te zijn.

De eigen bijdrage voor deze middag bedraagt 10 euro p.p. inclusief hapjes en enkele drankjes en na afloop stamppot boerenkool met worst en gehaktbal.

Opgeven bij Nelly van Gelder Tel; 514915 voor 25 februari. Doe dit zo spoedig mogelijk, want vol is vol. Zaal open vanaf 13.30 uur. Einde 17.00-18.00 uur.