Logo demaasenwaler.nl

De Hartstichting zoekt collectanten in Druten, Puijflijk, Afferden en Deest

MAAS EN WAAL - Van 7 tot en met 13 april 2019 vindt de jaarlijkse collecteweek van de Hartstichting plaats. Om deze week tot een succes te maken, is de Hartstichting op zoek naar zoveel mogelijk collectanten. Met het collectegeld werkt de Hartstichting aan concrete oplossingen om ieders hart zo gezond mogelijk te houden.

De Hartstichting heeft in 55 jaar al veel bereikt, maar is er nog niet. Met het oog op het groeiend aantal hart- en vaatpatiënten is het noodzakelijk dat men hart- en vaatziekten vroeger kan herkennen en opsporen én beter kan behandelen. Want iedereen heeft recht op een gezond hart. Een hart waarmee je alles uit het leven haalt, dat je kracht geeft om te groeien, te leven en lief te hebben.

Meld je aan

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via Gert Scheltinga, (gertscheltinga@gmail.com of telefonisch 06-52452023). Of via www.hartstichting.nl/wordcollectant of bel met 070 - 315 56 95.

Over de Hartstichting

Het hart is de motor van het leven. De Hartstichting werkt aan concrete oplossingen om ieders hart zo gezond mogelijk te houden, zodat iedereen uit het leven kan halen wat erin zit. Stap voor stap en op verschillende fronten tegelijk werkt de Hartstichting aan een hartgezonde samenleving. Dat doet zij samen met medewerkers, patiënten, vrijwilligers, donateurs, zorgprofessionals, wetenschappers en business partners. De ambitie is om hart- en vaatziekten zo vroeg mogelijk te kunnen herkennen, opsporen én zo goed mogelijk te behandelen. Daartoe financiert de Hartstichting wetenschappelijk onderzoek, geeft zij voorlichting en werkt zij aan vernieuwing in de zorg en hulpverlening.

Meer berichten