Team Hank's Haircorner.
Team Hank's Haircorner. Foto: EIGEN FOTO

Mijlpaal voor Hank's Haircorner

Zaken

MAAS EN WAAL - Hank's Haircorner bestaat dit jaar dertig jaar. Een mooi moment om terug te blikken. Hank komt uit een kappersfamilie. Niemand keek dan ook vreemd op, toen hij op 21-jarige leeftijd besloot om een eigen kapsalon te openen aan de Hogestraat in Druten. Al snel werd de salon te klein en verhuisde hij naar een groter pand aan de Raadhuisstraat. Hank bleef groeien en opende twaalf en een half jaar geleden een tweede vestiging aan de Dorpstraat in Dreumel.

In 2009 verhuisde de kapperszaak van de Raadhuisstraat naar de Ruijterstraat in Druten. Het pand aan de Ruijterstraat bood extra mogelijkheden. Zo is er nu bij de kapsalon ook een schoonheidssalon aanwezig, waar klanten op afspraak terecht kunnen voor diverse behandelingen zoals huidverbetering, wellness en make-up. Hank's Haircorner richt zich niet op een specifieke doelgroep. Hank: 'We knippen dames, heren en ook veel jongeren. Iedere haarstylist krijgt bij ons educatie op maat, waardoor zij zich kunnen onderscheiden in de technieken die ze leuk vinden. Zo hebben wij bijvoorbeeld specialisten in lang haar, krullen en kleur.'

Kappersfamilie

Een nieuw gezicht bij Hank's Haircorner is Harm, de zoon van Hank. Na zijn marketing- en communicatie opleiding, is hij ook het kappersvak ingegaan. Harm en Hank zijn gespecialiseerd in het herenvak, waar Oldskool-technieken worden gecombineerd met de nieuwste trends. Voor de heren is er een speciale Man Made productlijn met verzorging en styling voor huid en haar. De vestiging in Druten zal vanaf 17 februari elke zondag tussen 12.00 en 18.00 uur geopend zijn.

Jubileum

In de maand februari wordt het jubileum in beide vestigingen gevierd, met mooie aanbiedingen voor de klanten. Ook wordt een complete metamorfose en een schoonheidsbehandeling onder de klanten verloot. Hank's Haircorner is gevestigd aan De Ruijterstraat 12a in Druten en Dorpstraat 19b in Dreumel. Kijk voor meer informatie en het maken van een afspraak op: www.hankshaircorner.com of bel met 0487-512120 voor Druten of 0487-573190 voor Dreumel.