Afbeelding
Foto: Slagwerkgroep van Muziekvereniging Kunst en Volharding

BAM! Wat een verrassing

Cultuur

BEUNINGEN - Zaterdag in een volle zaal werd het slagwerkconcert BAM! The Movie gehouden i.s.m. Popkoor Vision uit Winssen en zangeres Annemiek Vendelmans.

De Leerlingen van KenV openden de avond met een 4 tal nummers met als uitsmijter de Ladderact. Wat deze 6 leerlingen in korte tijd geleerd hebben, was goed te horen, ze staan te genieten achter hun instrumenten. Na de leerlingen gaat de slagwerkgroep en popkoor Vision afwisselend verder met het programma. Het thema The Movie komt hier duidelijk in na voren met nummers als: Hawaii-Five-O, Halleluja, Can You feel the Love Tonight, Shaka Zulu en Tarzan. Bij het nummer Sorry speelde Boukje van Bergen solo op bügel en bij Shaka Zulu zong Annemiek Vendelmans haar longen uit haar lijf. Wat werd er goed gespeeld en goed gezongen, het publiek genoot hier ziender ogen van. Na de pauze wordt het programma vervolgd met nummers als Wit Licht met zang van Annemiek en het popkoor zingt vervolgens Aquarius/Let the Sun Shine waarna de slagwerkers doorgingen met het nummer Ghostbusters. In het variërende programma mag een nummer als Happy Hardcore Medley dan ook niet ontbreken. Het programma werd gezamenlijk afgesloten met het nummer Brand New Day waarbij Annemiek nog eens van zich liet horen. Met een leuk gevarieerd programma met mooie beelden op de achtergrond kan de slagwerkgroep van K en V met recht trots zijn op een mooi concert en dat werd beloond met een staande ovatie.

Het concert gemist? Houd onze website in de gaten voor de volgende concerten tijdens ons jubileumjaar: www.kenvbeuningen.nl.