Afbeelding
Foto: Vojtech Brtnicky

Queen sound in De Bever

Cultuur

BENEDEN-LEEUWEN - Deze winter kent een behoorlijke reeks activiteiten bij Café De Bever, waaronder een aantal zeer geslaagde avonden met live muziek van geweldige bands. Aan die muzikale toplijst wordt op zaterdag 9 februari opnieuw een band toegevoegd: Miracle.

Al bijna twintig jaar lang staat deze band synoniem voor ongeëvenaarde kwaliteit en professionaliteit als het gaat om de getrouwe weergave van Queen-muziek. Keep yourself alive, Don't stop me now en Bohemian Rhapsody komen deze avond ongetwijfeld voorbij.

De muzikale jaaroverzichten worden steeds opnieuw door de niet te evenaren successen van 's werelds topformatie Queen aangevoerd. De gepolijste arrangementen strelen elke muziekliefhebber en de live optredens van deze band behoorden tot de beste ooit. De meest succesvolle band van de wereld is al menig keer nagespeeld, maar de manier waarop Miracle dat op zaterdag 9 februari vanaf 21.00 uur doet op het podium van café De Bever, kunnen maar weinigen evenaren.

Terwijl veel Queen Tribute bands zich toeleggen op het kopiëren van de visuele aspecten van een Queen-show, heeft Miracle een eigen show. Ze geeft er de voorkeur aan om de muziek het werk te laten uitvoeren, om een echte band te zijn in plaats van een visuele komedie. Met de fantastische, in Italië gevestigde, Jordan Trey op leadvocals, Rens de Hond, die uitgebreid toerde met 'We Will Rock You - The Musical', op gitaar, Leon Padmos op toetsen en zang, Bart 'Dus' Pellinkhof op basgitaar en Victor Louisa op drums en zang, verandert Miracle elk podium in een rockstadion en laat je de gloriedagen van het Queen-tijdperk herleven.

Kaartjes voor deze avond kosten 10 euro. Zie ook: www.cafedebever.nl.