Afbeelding
Foto: Herman van Beek

Harry de Kok benoemd als Erelid tijdens nieuwjaarsbijeenkomst sv Leones

Algemeen

BENEDEN-LEEUWEN - Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op 13 januari heeft voetbalvereniging sv Leones haar jubilarissen, Leden van Verdienste en een nieuw benoemd Erelid gehuldigd. Aan de hand van een leuke presentatie met foto's en anekdotes door Carel Boone, Erik Tijnagel en voorzitter Willem van Veenendaal werden de gehuldigde leden in het zonnetje gezet.
Als eerste werden de jubilarissen gehuldigd met als absolute topper Gerard van Beuningen die al 75(!) jaar lid is. Ook Harry de Kok (60 jaar), Cees Zondag (60 jaar), Hans van Gelder (50 jaar), Ben de Groot (50 jaar),Gerard Donkers (50 jaar), Marc van Haagen (50 jaar), Gerard van den Heuvel (50 jaar), Riny Mulders (50 jaar) en Ronald Romijnders (25 jaar) werden als jubilaris gehuldigd.

Na de pauze werden Marc Gremmen, Jan Fenten en Peter van den Hurk benoemd tot Lid van Verdienste. Marc heeft zich jarenlang ingezet als jeugdtrainer/leider en is nog steeds elke week actief als scheidsrechter voor de senioren. Jan heeft deze eer te danken aan zijn inzet als jeugdleider, grensrechter en clubhuismedewerker. Peter heeft zich al ruim 15 jaar ingezet als vrijwilliger, als bestuurslid van supportersclub en hoofdbestuur, de (jeugd)technische commissie en is nu penningmeester.

Als Erelid werd Harry de Kok gehuldigd. Met zijn inzet als jeugdleider, 30 jaar jeugdcommissielid, jarenlang sportverslaggever in de regio, wedstrijdsecretaris en het verzorgen van wedstrijd- en veldindeling was geen verdere uitleg nodig. Harry als persoon en zijn inzet voor de vereniging werd omschreven als "zijn ziel en zaligheid", "kordaat", "positief en meedenkend", "een man van zijn woord", "gezicht van de club", "alles om te voetballen" én "zaterdag is zijn dag". Kortom een zeer waardevol lid en daarom een terechte benoeming tot Erelid van sv Leones.

Na afloop kwamen Prins Cees d'n Urste samen met z'n Funkenmarieke Robinn en De Braoiers nog langs om Erelid, Leden van Verdienste en de jubilarissen te feliciteren en te onderscheiden. Sv Leones kan terugkijken op een zeer geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst waarin het verenigingsgevoel weer volop aanwezig was.