Logo demaasenwaler.nl
Foto: Henk van Coolwijk

Nieuwjaarsreceptie De Zonnebloem

Door Henk van Coolwijk

WAMEL - Alweer ligt er een nieuw jaar voor ons. Niemand heeft het idee wat het weer zal worden.

Al hopen ze bij De Zonnebloem dat het veel goeds zal brengen, maar vooral veel geluk en gezondheid. Daar hebben dan vanmorgen zowel gasten als vrijwilligers van De Zonnebloem op getoost. De gasten van De Zonnebloem kwamen weer in grote getale (70) bijeen, in het V.T.C. te Wamel om elkaar gelukkig Nieuwjaar te wensen.

Het zou een gezellige bijeenkomst worden, die al om 10.30 uur begon met een lekker kopje koffie/thee en een heerlijke appelflap.
Het duo 'La La Lady's' uit Druten gaf nog een extra feestelijk tintje aan deze dag door echte meezingers speciaal voor de gasten van De Zonnebloem ten gehore te brengen, die dan ook uit volle borst werden meegezongen. Ook was er gezorgd voor een heerlijk stampotbuffet, (zuurkool, boerenkool en wortelstamp) alles met rijkelijk toebehoren.
Tijdens het buffet werden ook nog tal van foto's getoond via een laptop van eerdere bijeenkomsten van De Zonnebloem. Er werd afgesloten met voor iedereen een heerlijk zakje echte bonbons.
Tegen 14.00 uur werden alle gasten weer opgehaald door diverse taxibedrijven of familie/vrienden, en konden de Zonnebloemgasten weer terugkijken op een welgeslaagde Zonnebloem nieuwjaarsreceptie. Daarvoor hartelijk dank aan alle vrijwilligers die deze dag hebben doen slagen.

Meer berichten