Logo demaasenwaler.nl
Foto: Maarten van Oijen

Tik Hard neemt afscheid van meer dan 50 jaar bestuurservaring

WAMEL - Tijdens de algemene ledenvergadering van tafeltennisvereniging Tik Hard uit Wamel hebben Jolanda van Ballegooij en Gerard Kooimans afscheid genomen als bestuurslid. Samen zaten de Tikharders bij elkaar meer dan 50 jaar in het bestuur van de club.

Voorzitter Eric Zondag bedankte Jolanda en Gerard uitvoerig en roemde hun jarenlange trouwe dienst voor de club. In al die jaren in het bestuur werd er samen met de andere bestuursleden veel werk verzet. Van de organisatie van toernooien en bijzondere jubilea tot onlangs bijvoorbeeld een ingewikkelde zaak als de implementatie van de AVG.

Na de mooie woorden van de voorzitter en een groot applaus van de aanwezige leden blikten de aftredende bestuursleden nog even kort terug op hun tijd in het bestuur. Ze keken met veel plezier terug op al die jaren en roemden de sfeer binnen de club. Er is veel bereikt en dat kan niet zonder het samen te doen concludeerden ze.

Na het afscheid werden Petra Olthof en Xandra Theunissen benoemd als opvolgers. Hierna kon Eric de vergadering sluiten en proostten de Tikharders op het komende seizoen.

Meer berichten