Logo demaasenwaler.nl
Foto: Toneelvereniging Jan Rap en z’n Maat

Nieuwe voorstelling Toneelvereniging Jan Rap en z'n Maat

BEUNINGEN - De Beuningse toneelvereniging Jan Rap en z'n Maat brengt de komedie 'Oscar' op de planken.

Om te kunnen trouwen met een rijk en welstellend meisje vraagt Martien Christiaan (gespeeld door Mathieu Swartjes) om opslag bij zijn excentrieke baas, Joost van Oldenburg een rijke koekoeksklokken fabrikant (gespeeld door Piet Peters). Na flink tegensputteren krijgt de jonge boekhouder z'n opslag om daarna te vernemen dat Christian de firma voor 495.000 euro bestolen heeft. Van dat geld heeft hij juwelen gekocht. Vanaf dat moment zit het spel op de wagen: echte en valse juwelenkoffertjes, zwangere dochters, een onverwachte masseur en nog veel meer dat we hier niet gaan verklappen. Kortom een zwierige komedie met veel ingrediënten voor een vrolijk avondje.

Met: Piet Peters - Marijke Daanen - Menno Jeukens - Mathieu Swartjes – EstherReijers - Alete Swartjes - Dian Moolenaar - Annelies Roording - Niels Aarts – Maria Evers.

De voorstellingen zijn op 19, 20, 26 en 27 januari in De Lèghe Polder in Beuningen, aanvang 20.00 uur. Kaarten kosten 8 euro en zijn te koop bij de Primera Beuningen of aan de kassa. Op zondagmiddag 20 januari om 14.00 uur is er een 50-plus voorstelling. Kaarten (4 euro) voor deze middagvoorstelling zijn alleen verkrijgbaar aan de zaal.

Meer berichten