Logo demaasenwaler.nl
Foto: Poppentheater Tingeling

Poppentheater Tingeling in de winter

BEUNINGEN - Poppentheater Tingeling geeft twee voorstellingen in de winter.

Op zondag 20 januari om 14.00 uur speelt poppentheater Tingeling een sprookje van Grimm, namelijk de voorstelling 'Het tovervisje' voor iedereen vanaf 3 jaar. Een kabouterpaartje woont in een omgekeerde bloempot op het strand. Het mannetje Piggelmee is tevreden met al het moois om hem heen en gaat elke dag de zee op om een visje te vangen. Op een dag ontmoet hij een hele mooie vis, het tovervisje! Van deze vis mag hij wensen doen. Piggelmee hoeft niet zoveel, maar zijn vrouwtje ruikt haar kansen. Eerst eten, dan een huis en nog veel meer. Steeds moet Piggelmee het visje roepen om nieuwe spullen. Als dat maar goed afloopt.

Op zondag 3 februari om 11.00 uur volgt 'Eendje heeft het koud' voor kindjes van 2 tot 4 jaar. Het sneeuwt! Kabouter Tingeling rent naar buiten om samen met Ploem de eekhoorn een sneeuwpop te maken. Hij merkt niet eens dat hij zijn muts verliest. Pas later, als zijn oren koud worden! Een klein eendje waggelt door het bos, moe, koud en hongerig. Het vindt de muts. Dat is lekker warm op zijn kopje! Ondertussen gaan Ploem en Tingeling op zoek naar de muts. Maar wat als zij het eendje vinden? Tingeling wil zijn muts graag terug, maar hoe moet het dan met het eendje??

Adres: Tempelstraat 6 in Beuningen. Reserveren gewenst 024- 6777034. Kosten 4 euro. Info zie www.poppentheatertingeling.nl.

Meer berichten