Afbeelding
Foto: Vera Draaijer ©2018

Amusementskoor Choke opnieuw in Paradiso

Algemeen

DRUTEN - Amusementskoor Choke sprankelt het nieuwe jaar in met een optreden in Amsterdams bekendste poptempel Paradiso. Choke zal gaan deelnemen aan de korendagen die daar plaatsvinden in het weekend van 18 en 19 januari.

Het koor zal tenminste vier nummers ten gehore brengen: Liefs uit Londen, On top of the world, Sound of silence en Truly brave. Deze nummers waren onlangs nog te horen tijdens de dinnershow die Choke samen met Fanfare Eendracht uit Afferden in Kulturhus de Meent in Afferden verzorgde en tijdens het personeelsfeest van de gemeente Druten, waar burgemeester Van Riswijk van al zijn medewerkers afscheid nam. Choke is in Paradiso te zien en te horen op zaterdag 19 januari om 19.30 uur in de grote zaal.

Sinds een aantal maanden is Joost Pluim de vaste regisseur van Choke. Hij is al volop aan de slag gegaan met originele choreografieën voor de dinnershow en het optreden in Paradiso.

Vind je het ook leuk om te zingen? Choke heeft nog ruimte voor alten, tenoren en bassen. Voel je welkom om eens een repetitie bij te wonen!