Logo demaasenwaler.nl

Slagwerkconcert 'BAM' THE MOVIE

BEUNINGEN - Op 2 februari 2019 vindt in Sociaal Cultureel centrum De Lèghe Polder in Beuningen een Slagwerkconcert plaats: 'BAM' THE MOVIE.

De slagwerkgroep van Muziekvereniging Kunst & Volharding zal samen met het popkoor Vision uit Winssen en zangeres Annemiek Vendelmans een uniek concert ten gehore brengen. Dit is de eerste keer in hun geschiedenis dat de slagwerkgroep muziekstukken samen met een koor zal uitvoeren. Ook de jeugdslagwerkgroep zal voor de eerste keer in deze samenstelling acte de présence geven. Tevens zullen enkele leden van het orkest van Kunst en Volharding hun medewerking verlenen.

De repetities hiervoor zijn in volle gang en de slagwerkers zijn erg gemotiveerd om hier een geweldig concert van te maken. Onder de bezielende leiding van dirigent René van Lokven heeft de slagwerkgroep de afgelopen jaren enorme vorderingen gemaakt en wordt er nu veel gebruikgemaakt van melodische instrumenten zoals het klokkenspel, de marimba, xylofoon en de vibrafoon. Ook diverse percussie instrumenten komen ruimschoots aan bod. Er wordt een heel scala aan filmmuziek uitgevoerd, zoals Wit licht, Tarzan en As it is in Heaven. Verder nog veel meer muziekstukken, te veel om hier in het kort op te noemen.

De entree van het concert is 6 euro en dit is inclusief de garderobe. Ook is deze avond bij uitstek geschikt voor jeugdige bezoekers, als zij nog geen 13 jaar zijn, betalen zij 3 euro.

Aanvang 19:45 uur, zaal open 19:30 uur.

Lees ook

Meer berichten